Remy Elferink Schilderwerken

U bevindt zich hier: Home / Advies / Remy Elferink

Offerte aanvragen

Offerte
Naam

Invalid Input
Adres

Invalid Input
Woonplaats

Invalid Input
Telefoonnummer

Invalid Input
E-mailadres

Invalid Input
Ik wil graag een offerte voor

Invalid InputRups-knikarm hoogwerker

Door een toenemend aantal opdrachten in de utiliteitsbouw, vereniging van eigenaren, bedrijven, maar natuurlijk ook nog steeds de zeer gewaardeerde particuliere klanten, krijgen we steeds vaker gebouwen waarbij delen moeilijk bereikbaar zijn.

Daarom hebben we onlangs een Hinowa rups-knikarm hoogwerker aangeschaft met een bereik van maar liefst 14,70 meter hoog en een horizontaal vluchtbereik van 7 meter. Voorzien van de nieuwe stempel automaat stempelt de hoogwerker zich automatisch omhoog met 1 druk op de knop, maar stempelt ook met 1 druk op de knop gelijkmatig naar beneden.

De elektronische waterpas zorgt voor een perfecte nivellering ter garantie van de veiligheid voor de operator. De knikarm is 360° roteerbaar. Kortom, er kan snel en veilig worden gewerkt wat natuurlijk ook de kwaliteit van het schilderwerk ten goede komt. Deze spider hoogwerker is compact (L x B x H = 376 x 78,6 x 207 cm)  en uiterst wendbaar is. Hierdoor is dit type hoogwerker in te zetten voor veel verschillende doeleinden.

Kleuradvies

Het spreekt voor zich dat we u eerst, indien wenselijk, komen adviseren. We geven duidelijk aan wat onderhoudstechnisch gezien extra aandacht nodig heeft. Daarbij adviseren wij u de route naar het beste eindresultaat, waarmee u weer jaren vrij van onderhoud bent. Het kostenaspect wordt daarbij voor u nauwlettend in het oog gehouden.

We vatten alle wensen en behoeften voor u samen in een offerte zodat u voor aanvang van de werkzaamheden duidelijk weet waar u aan toe bent.

Geen verrassingen achteraf
Het werk wordt in overleg uitgevoerd, geheel naar uw wensen en volgens afspraak.
Tot slot komen we na drie jaar het schilderwerk controleren en geven u advies wanneer u het beste de volgende onderhoudsbeurt kunt laten plaatsvinden.

Kleuradvies
Het geven van kleuradvies en creatief advies is bij uitstek een taak van de schilder. Wij werken continu met kleuren en diverse materialen en weten dus wat de laatste trend is. Deze kennis wordt dan geheel naar uw wensen en mogelijkheden toegepast, zodat u een eindresultaat krijgt waar u trots op kunt zijn.

Over ons

Welkom op de website van Remy Elferink, Allround Schilderwerken. Op deze website vindt u een overzicht van onze werkzaamheden. We houden ons bezig met o.a:

  • Buiten- en binnenschilderwerk
  • Isolatieglas en glasschade herstel
  • Spuitwerk met airlesspray. (Lijmen, muurverven en schilderwerk op grotere oppervlakken)
  • Behangwerk
  • Advies en controle
  • Kleuradvies

Contactgegevens

Neem gerust contact met ons op.

  • Bilderdijkstraat 4, 7131 NJ, Lichtenvoorde
  • +31 (0)544 - 375130
  • +31 (0)6 - 10602800